Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

NOEL JE POKRENUO VLASTITU DOSTAVU Doma donose terine, focaccie, tjestenine, steakove, deserte…

noel-dostava-g

Noel, jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom, pokrenuo je vlastitu dostavu Noel je s bivšim chefom Goranom Kočišem tijekom proljetnog lockdowna razvio posebni bistro meni za dostavu preko Wolta i Glova, koji se tada bio toliko popularan su suvlasnik Ivan Jug i novi Noelov chef Brun Vokal ove jeseni odlučili bistroizirati i Noelov subotnji ručak, a restoran je ovih dana pokrenuo i vlastitu dostavu.

[adsense_content_v2]

Naravno, sve su ove promjene uvjetovane novim okolnostima koje je u restoranskoj industriji izazvala pandemija Covida-19. Noelova odluka da radi na dva kolosijeka, kao striktni fine dining bistro i restoran s klasičnim bistro formatima, steakovima i burgerima, pokazalo se logičnim i zasad prilično uspješnim potezom.

Evo što se sada iz Noela može naručiti za doma

  • Foie gras terina s kremama od datulje i kave
  • Mesna terina s lisnatom salatom, krastavcima i slaninom
  • Beef tartar s toastom i maslacem
  • Zagorski štrukli Noel
  • Tjestenina sa školjkama
  • Crni rižoto od sipe s motarom
  • Juneće rebro s krumpirom i coleslaw salatom
  • Biftek s gratiniranim krumpirom, sezonskim povrćem i mesnim umakom
  • Ribeye s gratiniranim krumpirom, sezonskim povrćem i mesnim umakom
  • Riba en papillote (u škartocu) s krumpirom i povrćem
  • Dimljeni maslac i domaća focaccia
  • Rum baba s ananasom i šlagom
  • Tart od jabuke s karamelom i čokoladom
  • Burger i coleslaw salata

Naručiti možete na brojevima: 01/488 44 297 i 095 560 66 40

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

NOEL JE POKRENUO VLASTITU DOSTAVU Doma donose terine, focaccie, tjestenine, steakove, deserte…

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min