Čak i kad bi se sutra zatvorio, za Noel bi se moralo konstatirati da je uspio. Noel je prekjučer proslavio četvrti rođendan, što znači da je proradio točno dva i pol mjeseca prije udvostručenja PDV-a na restorane. Naravno da se cijeli Noelov poslovni plan temeljio na duplo manjem PDV-u.
Noel je u profesionalnoj zajednici dočekan s podosta zazora pa i neprijateljstva. Arhive društvenih mreža i danas pokazuju da su se mnogi ugostiteljski profesionalci natjecali u prognozama hoće li Noel propasti za tri ili šest mjeseci, a neki su nelojalni konkurenti o Noelu na webu objavljivali lažne negativne recenzije.
Noel se upustio u ambicioznu ali neizvedivu avanturu u Istri, pa je i to preživio. Kao što je preživio i lockdown i potres i odlazak chefa Gorana Kočiša, jednog od utemeljitelja i suvlasnika. Prije svih tih događaja, Noel je s Kočišem u kuhinji dobio Michelinovu zvjezdicu: i danas je jedini zagrebački restoran sa zvjezdicom.
Sommelierski prvak Ivan Jug glavni je pokretač svega što se događa s Noelom. Jugova golema energija, ambicija i dosta senzacionalna profesionalna inteligencija stoje iza Noelova opstanka na sceni, koja usred ekonomske krize nikad nije bila konkurentnija; u Zagrebu trenutno radi čak sedam fine dining restorana.
Prije lockdowna Jug je maštao o drugoj zvjezdici što je i logično, jer restoranska disciplina u kojoj se Noel natječe zahtijeva stalni napredak. U sadašnjim društvenim i ekonomskim okolnostima, potjera za drugom zvjezdicom nije realna. No, poznavajući gospodina Juga, on neće trajno odustati od tog cilja.