U Draškovićevoj ulici 11 na samoj tramvajskoj stanici, ovih se dana pojavio veliki šareni poster Himalaya Curry Nepali. Novi zagrebački azijski restoran trebao bi se vrlo brzo otvoriti. Himalajski curry tek je uvjetno zaseban stil pripreme currya. Točnije je reći kako se radi o eklektičnom pristupu curryu, koji podrazumijeva različite indijske, ali i tibetanske utjecaje. U svakom slučaju,u europskim himalajskim street food restoranima ne trebate očekivati curry od jaka, ali se često priprema curry od kozjeg mesa ili takkari, posebna vrsta currya od piletine.
Najpoznatiji himalajski specijalitet zove se momo. Radi se o okruglicama od bijelog pšeničnog brašna, koje se najčešće kuhaju na pari i poslužuju uz nekoliko umaka. Himalaya Curry Nepali, sudeći po ilustracijama s postera, nudit će momo i još ponešto himalajskih jela, kao i indijske favorite opće prakse poput tandoori piletine ili tikka masale. Prije nekoliko godina na Kaptolu se otvorio jedan himalajski restoran koji je, međutim, bio toliko amaterski vođen, da je morao brzo propasti.