Marijo Curić radi u 360 već 13 godina, dakle od vremena kad se taj restoran s fantastičnim pogledima na Grad, koji danas ima Michelinovu zvjezdicu, zvao Gil’s po renomiranim francuskom chefu Gillesu Camilleriju, svojedobnom osobnom kuharu Viktora Vekselberga, ruskog milijardera koji je osnovao Gil’s i koji je i danas vlasnik restorana 360.
Marijo Curić u proteklih je dvanaestak godina stažirao u više prestižnih svjetskih kuhinja, od londonskih Bibenduma i Ledburyja do milanskih restorana Enrica Bartolinija, chefa koji je nedavno gostovao u Rovinju i čiji je Mudec ove jeseni dobio treću Michelinovu zvjezdicu.
Marijo Curić danas je tehnički perfektan chef, koji uspješno zadovoljava kriterije jedinog Michelinovog dubrovačkog restorana. Dapače, pojedini zagrebački kuhari i kulinarski stručnjaci, koji su u 360 jeli pretkraj ovogodišnje sezone, prilično su impresionirani i tvrde kako taj fine dining restoran sa svjetski vrijednom vinskom listom nikad nije bio bolji.