Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Odlazak Marka Turkovića iz Boškinca šteti i chefu i hotelu

Marko Turković napustio je Boškinac tridesetak i nešto dana nakon što je ondje debitirao: novaljski nositelj Michelinove zvjezdice otvorio se 14. veljače. Ne ulazeći u razloge njegova odlaska, riječ je o lošem potezu i za Turkovića i za Boškinac. Kad je riječ o Turkoviću, za renome ni jednog chefa nije dobro kad tako brzo mijenja restorane.

Posao od mjesec dana kuhanja za goste naprosto ne postoji i stvara dojam profesionalne nestabilnosti. Kad se, pak, radi o Boškincu, zaista nije dobro što je ozbiljan hotel s Michelinovim restoranom izgubio dva glavna chefa u šest mjeseci. Od Michelinovih se restorana očekuje kontinuitet kvalitete koji stvara povjerenje, a ne mijenanje chefova ritmom promjene nogometnih trenera. Nadalje, tko će sada kuhati prilično kompliciran Turkovićev meni, koji smo probali prije par tjedana? I za Turkovića i za Boškinac bilo bi puno bolje da se ovaj incident nije dogodio.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Odlazak Marka Turkovića iz Boškinca šteti i chefu i hotelu

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min