Najbolja hrvatska pizzeria ove godine otvara novu ekspozituru na obali. Zagrebačka O’Hara nakon Malešnice i Splita otvara novu pizzeriu na riječkoj Rivi. Koncept i program su isti, napoletanske pizze s gourmet sastojcima poput kobasica od crne slavonske svinje, odležane govedine, San Marzano rajčica, raznih vrsta artizanskih mozzarella i talijanskih pršuta. Riječka O’Hara otvara se u drugoj polovini veljače, nakon Valentinova, ali planovi osnivača Marina Vanjaka i njegova tima tu ne staju. Iduća O’Hara u lipnju se otvara u Zadru, u prostoru nekadašnje kultne Gagice, a nova splitska O’Hara u jednom od boljih prostora u samom centru grada. Nova splitska O’Hara, najavljuju, bit će “jedna od najgrandiozniijh pizzeria u Europi.” Podsjetimo, prva O’Hara u Splitu bila je otvorena na vrlo originalnoj lokaciji kluba Judino drvo, ali ti uvjeti ipak nisu bili zadovoljavajući za ozbiljan pristup izradi pizza. U Rijeci, kojoj očajnički treba bilo kakvo mjesto s dobrom hranom, O’Hara i prije otvaranja izaziva golemi interes.
Marko, Ivan i Vito Vanjak. Majstori pizzaiuoli bez premca!
Gepostet von O'Hara Rijeka am Mittwoch, 17. Januar 2018