Hrvatski JRE od ove godine ima dva nova člana. Riječ je o Navisu, istoimenom restoranu najboljeg opatijskog hotela, i o konobi Zijavica u Mošćeničkoj Dragi. Navis je unatrag tri godine značajno napredovao u svim segmentima restoranskog biznisa.
[adsense_content_v2]
Chef Tino Sinožić postao je jedan od najdarovitijih modernih interpretatora kuhinje sjevernog Jadrana, vinska karta spada među najbolje na Kvarneru, a servis je dostigao iznimno visoke profesionalne standarde.
Navisov je stalni napredak prvo nagrađen opravdanom Michelinovom preporukom, a sada i ulaskom u JRE, organizaciju koja okuplja dobar broj prestižnih hrvatskih restorana.
U JRE je ušla i konoba Zijavica, neodoljiv lokal na plaži u Mošćeničkoj Dragi, gdje maštoviti chef Stiven Vunić skoro cijeli svoj meni bazira isključivo na dnevnom ulovu ribe i rakova. Zijavica je, ustvari, jedan od najuzbudljivijih ribljih restorana na Kvarneru, s izvrsnim odnosom cijene i kvalitete.