Restoran Feva u Castelfranco Venetu na sjeveru Italije, jedan je od mnogih fine dining restorana s jednom Michelinovom zvjezdicom koji se trude nuditi progresivnu kuhinju punu sferifikacija, pjenica i atraktivnih prezentacija.
No, restoran chefa Nicole Dinata, u čijoj se kuhinji jako vide utjecaji njegovih mentora Ferrana Adrie i Granta Achatza, ovog je tjedna privukao posebnu pažnju na internetu, zahvaljujući jednom jelu s njihova osmosljednog tasting menija.
Dinato u Fevi, naime, prodaje Frigani zrak. Eterično jelo od pržene tapioke koje se poslužuje na oblaku šećerne vune, s majonezom na bazi soje s crnim sezamom i kombu algom. Restoran Feva ima samo 30 mjesta i smješten je u prastarom bivšem samostanu. Chef Dinato član je neprofitne udruge CuSvi koja se bavi istraživanjem i razvojem hrane, proučavanjem sastojaka, tehnika i kultura talijanske kuhinje. Meni u Fevi košta oko 80 eura bez pairinga vina.