Restorater Borna Janeš uspješno se snalazi u postepidemijskim restoranskim uvjetima. Zagrebačka gostionica Ficlek radi vrlo dobro, a susjedni bistro Pod zidom prilagodio se novim okolnostima uvođenjem novog, jednostavnijeg menija po nižim cijenama
U zadnjim predepidemijskim mjesecima Pod zidom je dostigao razinu ozbiljnog gastronomskog bistroa. Sada je, pak, jelovnik smanjen i pojednostavljen, sa široko prihvatljivim cijenama: samo tri jela prelaze 100 kuna. Takvi recepti morali bi se pokazati uspješnim modelom za opstanak bistroa Pod zidom. Ove se godine restorani prije svega trebaju baviti opstankom.
Na novom jelovniku bistroa Pod zidom nalaze se salata s telećim fileom za 76 kuna, namaz od patlidžana za 38 kuna, tartar biftek za 95 kuna, pappardelle sa šalšom, bosiljkom i parmezanom za 65 kuna, pola pileta na žaru s pečenim krumpirom i BBQ umakom košta 94 kune, dok 100 kuna prelaze jedino ramstek i orada u škartocu. Ovaj popularni pristup bistronomiji mogao bi privući dosta ljudi, a ne kanibalizira Ficlek, s kojim Pod zidom dijeli terasu, jer je Ficlekova ponuda ipak specifično starozagrebačka.