Cezarova salata chefa Jurice Jantoleka nadahnuta je geometrijom. Sama je salata složena u kocku, na kojoj se nalazi disk od parmezana. Ova geometrijska urednost prenosi se i na sadržaj: listovi hrskave salate narezani su na perfektno jednake trake, krutoni su usitnjeni u ravnomjerne mrvice, a čak su i rezanci slasne, neočekivano ukusne piletine gotovo posve jednake dužine.
U takvom pristupu rezanju sastojaka i slaganju jela vidi se ruka pedantnog profesionalca.
Osim što je najbolje konstruirana, Cezarova salata u bistrou Pod zidom začinjena majonezom s limunom, jedna je od najuspjelijih u Zagrebu, a za 58 kuna predstavlja izvrsnu vrijednost za novac.
Pod zidom su ovih dana donekle promijenili jelovnik. Pa su tako uveli fileke, koje ne volimo, ali taj potez smatramo logičnim: restoran udaljen jedan kućni broj od Dolca nekako bi trebao držati sastojke poput fileka. Tu je još i bogati supstancijalni ajngemahtec pa zatim izvrsne, hrskave rolice pohanog oslića poslužene s repom.
Novu verziju patke i crni rižoto nismo stigli probati, jer smo za ručak imali točno sat vremena.
Pod zidom i dalje drži visok nivo u pripremi elegantne bistronomske hrane. Radi se, definitivno, o jednom od najzanimljivijih restorana u strogom centru Zagreba, gdje konkurencija jača iz dana u dan.