U prostoru bivšeg Binimota, u najstrožem centru grada, do kraja mjeseca trebala bi se otvoriti Slastičarna Time, još jedan projekt uspješnog zagrebačkog restorana i kluba Time. Slastičarnu Time vodit ce Robert Hromalić, čovjek školovan u Parizu, koji je u Hrvatskoj suradjivao s Dinom Galvagnom i Anom Ugarković.
Nova zagrebačka slastičarna bazirat će se na elaboriranoj, kompleksnoj pripremi klasičnih domaćih kolača poput šnenokli, gibanica ili kremšnita, koji svi u Hromalićevoj izvedbi izgledaju dramatično drukčije. Međimursku gibanicu primjerice rade kao elegantni bijeli stožac u oklopu od bijele čokolade, posut s par zrna maka (na slici).
Osim modernom i tehnički suverenom pripremom, Time kani privući goste i vrhunskim sastojcima: koristit će, primjerice, isključivo Valrhonu (kao i Plavi podrum i Xató), dok većina restorana i slastičarni nabavlja jeftinije čokolade.
Pripreme za otvaranje Slastičarne Time usporile su realizaciju još jednog Timeova projekta, ramen bara u Petrinjskoj ulici, čije je otvorenje prolongirano za sredinu kolovoza.