Zagrebačka Teslina ulica u ponedjeljak je dobila pojačanje . Vrata do restorana Carpaccio otkriven je elegantni ulaz nove slastičarnice restorana Time, koju otvara njihov slastičar Robert Hromalić. Time, koji s radom službeno počinje u ponedjeljak, najambicioznija je slastičarnica dosad otvorena u Zagrebu. Dizajn potpisuje arhitekt Ante Vrban. Robert Hromalić talentirani je mladi slastičar školovan na prestižnom francuskom Ferrandiju, koji će su svojoj slastičarnici u Teslinoj prodavati klasične francuske slastice i neke poznate hrvatske favorite izvedene visokim modernim tehnikama i s najboljim sastojcima. Na terasi ispred slastičarnice, uređene u prostoru bivšeg sushi bara Binimoto, uz kolače će se posluživati pjenušci, kave i sokovi, a Time će prodavati i gotove slastičarske proizvode poput slanog karamela, pasti od lješnjaka, badema ili oraha, koje će kupci moći kupovati za kućnu upotrebu.
Za zamrlu hrvatsku slastičarsku scenu, na kojoj iskaču tek slastice Petre Jelenić u restoranu Xato, slastičarnica Tee Mamut u Splitu, stara Orijentova škola i klasična slastičarnica Esplanade, te nekoliko izvrsnih slastičara u vodećim restoranima, nova energija i standardi kakve donosi Timeov mladi slastičarski tim mogla bi pokrenuti stvari, što je Robert Hromalić i najavio u nedavnom intervjuu za Kult Plave Kamenice. Naš izvještaj s kušanja Hromalićevih deserata u Timeu možete pročitati OVDJE.