Poznati zagrebački sommelier Marko Rundek ovih je dana prešao u ManO2, restoran u Green Goldu gdje kuha sjajni chef Hrvoje Kroflin. Gospodin Rundek u Manu2 će uz sommelierski posao obavljati i dužnost šefa servisa. Koliko se sjećamo, ovo je prvi put da je Mano angažirao ozbiljnog sommeliera, što svakako treba pozdraviti.
Marko Rundek renome je stekao u Dubravkinom putu. Zatim je prešao u Dežman, najpopularniji zagrebački bar gdje se, međutim, nije dulje zadržao. Rundekov prelazak iz Dežmana u ManO2 još je jedan pokazatelj nestabilnosti na tržištu kompetentne radne snage na hrvatskoj restoranskoj i barskoj sceni. ManO2 bi ina ovom transferu mogao ozbiljno profitirati, jer je tom restoranu od samog otvaranja nedostajao dovoljno profesionalan pristup vinima. Isto vrijedi i za prvi Mano, gdje su konobari goste godinama vodili u priručni podrum, da bi im pokazivali vina kojih još nije bilo na karti, ali su se svejedno uredno prodavala.