U prilično opsežnom vodiču kroz Dubrovnik, vodeći svjetski modni magazin Vogue osvrnuo se i na Ernesta Tolja, zagrebačkog poduzetnika koji u suradnji s legendarnim Michelom Rollandom proizvodi neka od najboljih hrvatskih južnih vina. “St.Hills Winery radi prekrasni rose, koji predstavlja definiciju ljeta,” piše Vogue, “a očaravajuća hrana u njihovom restoranu vrijedna je posjeta. Pečena gusja jetra na gnijezdu od prženog krumpira, pokapana s malo džema od smokava sjajan su primjer amuse bouchea koji postavlja intonaciju za ostatak vašeg obroka.” St. Hillsov St. Heels Rose, napravljen od malog plavca, već godinama spada među najatraktivnija, najpromišljenija i najoriginalnija hrvatska ružičasta vina te se, srećom, toči u sve više domaćih restorana.
A hrana u vinariji Ernesta Tolja, s fantastičnim pogledima na pelješačku divljinu, prilično nas je impresionirala kad smo ondje večerali prije desetak dana. Vogue u svom vodiču kroz Dubrovnik naglašava kristalno čisto more, veličanstvene zidine, obnovu hotela Excelsior, neizbježne Igre prijestolja, te spominje niz više manje poznatih restorana, uključujući Nautiku. Zanimljivo je da je Vogueovu reporterku Christinu Liao osobito impresionirala Bowa na otoku Šipanu, koju naziva “idiličnom oazom daleko od gradske gužve”, i gdje preporučuje ribu na gradelama.