Preksutra počinje Fuliranje na Esplanadinoj terasi, najvažnija gastronomska manifestacija ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa. A danas smo vidjeli dio Restačevog adventskog menija; Restač je, naime, adventska verzija popularnog zagrebačkog Tača, jednog od najboljih hrvatskih tradicijskih restorana.
Tač je, među ostalim, za Fuliranje pripremio odležane steakove iz butikne mesnice Black Konzuma u Radničkoj. Steakovi će se prodavati za 45 kuna za 100 grama, s tim da najmanja narudžba iznosi 200 grama. Osim vrhunskih steakova, Tač će peći ručno izrađene ćevape 10 u pola, koji su neusporedivo ukusniji od ćevapa iz mnogih zagrebačkih roštiljarni i fast foodova. Riječ je o reinkarnaciji starinskog načina izrade i posluživanja ćevapa.
Kruh i peciva za Tačevu adventsku kućicu osigurava zagrebački Bread Club, dok je za deserte zadužena popularna splitska slastičarka Tea Mamut, vlasnica slastičarne Oš kolač. Na Tačevoj će se kućici točiti vina porečke Lagune , jedne od najboljih istarskih vinarija.