Pred ulazom na Fuliranje danas oko jedan red je bio dugačak dvadesetak metara, otpriike do glavnog ulaza u Esplanadu i još malo dalje. A gužva na terasi Oleander podsjetila je na najbolje dane Fuliranja na Strossu.
Glavne gastronomske zvijede glavnog zagrebačkog subotnjeg provoda nedvojbeno su stonske kamenice u Restaču, prigodnom pop up izdanju klasičnog nacionalnog restorana Tač. Tač je , usput govoreći, u vrijeme lockdowna dostavljao zaista vrhunske malostonske kamenice.
Budući da se kamenice približavaju vrhuncu sezone, logično je da su danas privlačile veliku pozornost brojnih posjetitelja Fuliranja u Esplanadi. A Fuliranje danas slavi deseti rođendan. Na VIP terasi u tu se čast, među ostalim, pripremao sushi, koji nije zastupljen u ovogodišnjem programu. Fuliranje se, ponovimo, u proteklih deset godina pokazalo kao uvjerljivo najbolje koncipiran i najatraktivniji hrvatski ulični gastro festival.