Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Tekka u Rovinju otvara se koncem idućeg tjedna. Zasad će posluživati samo večere

tekka-moet-gyoza

“Otvaramo krajem idućeg tjedna,” rekao  nam je danas Mario Minder, vlasnik Tekke, najboljeg hrvatskog japanskog restorana, čija rovinjska podružnica uskoro počinje raditi u popularnom hotelu Lone. “Čekamo još dva showcase hladnjaka i samo par drugih  detalja. Jedan hladnjak stiže do kraja tjedna, a drugi idući tjedan i  možemo početi,” kaže gospodin Minder.

Tekka će zasad biti otvorena samo za večeru, no radno vrijeme će se korigirati prema potrebi. Tekka u Rovinju radit će cijelu godinu.

Jelovnik rovinjske Tekke neće biti posve isti kao jelovnik zagrebačke Tekke. Baza naravno ostaju sushi i sashimi, uz wokove i ponešto fusion jela.  “S vremenom, ako posao dobro krene a vjerujem da hoće, uvodit ćemo i neka kompliciranija jela,” kaže gospodin Minder.

Otvorenje Tekke u Loneu golemi je kvalitativni, ali i komercijalni dobitak za rovinjsku i istarsku gastronomsku scenu.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

Tekka u Rovinju otvara se koncem idućeg tjedna. Zasad će posluživati samo večere

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min