Do 14. travnja u zagrebačkom baru Aperitivo moći će se kušati jelovnik Food & Wine Stationa popularnog istarskog vinara Brune Trapana. Gospodin Trapan osnovao je Food & Wine Station kako bi zaokružio ponudu na svom imanju.
Kao chefove angažirao je Puljanku Lorenu Božić Talijana Ettorea Vignandela, koji su svojedobno vodili restoran u Italiji, a na Trapanovoj web stranici piše da su kuhali na nekoliko kontinenata.
Food & Wine Station Zagrepčanima se predstavlja savorom na bijelo, morskim pršutom, tartarom od tune, juhom od šparoga, carbonarom sa šparogama, crnim špagetima s ježincem, sipom al umido s graškom, telećim obrazima u teranu, bakalarom vicenzina i janjećim kotletima s pireom od graška.
Cijene su korektne (teleći obrazi za 95 kuna dobar su deal), ali je zato pristup vinima više nego zbunjujući. Naime, na Trapanovim danima u Aperitivu, uz famoznu poruku Trapan Inside, ni jedno Trapanovo vino ne toči se na čaše.
No comment.