Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U ponedjeljak navečer svi su se lokali u centru Zagreba disiplinirano držali novih mjera. Što je dobro

zagreb-lockdown

U ponedjeljak u 22 sata i jednu minutu izašli smo iz Theatriuma gdje smo, usput govoreći, pojeli jednu od najboljih večera u hrvatskim restoranima unatrag desetak godina.

[adsense_content_v2]

Rolete na Pingvinovom kiosku već su bile spuštene. Iz Vinodola je izlazilo nekoliko zadnjih gostiju. Na Carpaccovoj terasi sjedilo je još dvoje ljudi, ali su sva svjetla u restoranu bila ugašena. U Korčuli i u Ribice i tri točkice nije bilo nikoga.

Novih su se epidemioloških pravila držali i kafići u centru Zagreba. Na Cvjetnom trgu nabrojali smo točno petero ljudi na terasama. U Bogovićevoj nije sjedio doslovno nitko, kao ni u Cesarčevoj: Johann Franck i Cheese Bar bili su ugašeni i zatvoreni. Što je sve dobro. Svi se, zaista, moramo držati epidemioloških mjera, da bismo preživjeli. I poslovno i fizički.

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

U ponedjeljak navečer svi su se lokali u centru Zagreba disiplinirano držali novih mjera. Što je dobro

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min