Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U subotu 11. ožujka u Ikadorovom Nobilionu kuhaju Daniel Skokić i Tino Sinožić

Navisov Tino Sinoźić jedan je od najtalentiranijih hrvatskih chefova mlađe generacije. Gospodin Sinožić, koji relativno rijetko kuha u drugim restoranima, ove će subote sudjelovati u već tradicionalnom Nobilionovom programu Game of Chefs.

Ideja Game of Chefs jest da kućni chef Nobiliona, Ikadorova fine dining restorana, slaže meni skupa s gostujućim chefom. Tinu Sinožića u subotu će u kuhinji dočekati Daniel Skokić, novi Nobilionov glavni chef, koji je među ostalim radio i u lošinjskoj Hortenziji, vjerojatno najluksuznijoj vili na sjevernom Jadranu.

Skokićeva i Sinožićeva večera otvara se dagnjama sa žara s beurre blancom (Skokić) i kuglicom bijele ribe u panko mrvicama s majonezom od bosiljka (Sinožić).

Slijede Skokićeva tuna s nori algama, ponzuom, crnim češnjakom i umakom od soje, Sinožićeva janjetina s celerom, jusom i čipsom od čičoka, pa zatim Sinožićeve lignje s komoračem, špinatom  i krumpirom.

Chef Skočić za desert će poslužiti kozji sir s narančom i ciklom. Subotnja večera u Nobilionu u Iki košta 80 eura, bez wine pairinga.

Game of Chefs x Navis

Subota, 11. ožujka 2023.

Nobilion, Ikador, Ika

Rezervacije

ČOKOLADA
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
  • BUZZ
  • RESTORANI
  • VINO
  • HOTELI
  • MIKSOLOGIJA
  • KONTAKT
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

U subotu 11. ožujka u Ikadorovom Nobilionu kuhaju Daniel Skokić i Tino Sinožić

by Kult Plave Kamenice time to read: 1 min