U izlogu u Vlaškoj 19 izložen je aparat za proizvodnju tjestenine i nekoliko vreća talijanskog duruma. U Piacereu se, naime, tjestenina proizvodi na licu mjesta i sva je, naravno, svježa. Piacere, mali lokal u Staroj Vlaškoj otvoren prošlog petka, posvećen je tjestenini za van. Pasta se pakira u čaše od recikliranog materijala, Koliko znamo, riječ je o prvoj špageteriji u Zagrebu specijaliziranoj za takeaway.
Piacere zasad u ponudi ima tri formata tjestenine: tagliatelle, bucatine i fusille, no taj će se izbor proširiti. Uz pastu se nudi šest umaka, uključujući i bolognese koji se kuha dva sata (što je za street food ragu prihvatljivo ). Cijene se kreću u već uobičajenim okvirima, od 42 do 60 kuna. Osim paste, Piacere prodaje i pet vrsta kolača.
Za goste koji odluče jesti u lokalu, loša je vijest da Piacere zasad ne drži buteljirano vino. Piacere je osnovao Ivan Vučković, prvoligaški nogometni sudac koji se dosad nije bavio ugostiteljstvom.