Prije dva mjeseca Saša Pribičević napustio je lošinjski Matsunoki, uz Tekku neprijeporno najbolji japanski restoran u Hrvatskoj. Prije dva tjedna gospodin Pribičević rekao nam je da je iz Matsuokija i Jadranke otišao znog neslaganja u pogledima na posao.
Chef Pribićević stvorio je Matsunokijev maštoviti i raskošni jelovnik i četiri godine jamčio za visoku kvalitetu sushija i sashimija. Saša Pribićević ovih je dana prešao u Tekku by Lone. Riječ je o rovinjskom izdanju zagrebačke Tekke.
Tekka u Maistrinom rovinjskom hotelu Lone otvorila se u lipnju lanjske godine i od tada radi iznimno uspješno. A sada je pojačana tehnički superiornim chefom visoke radne etike. S obzirom na blizinu Limskog kanala gdje se nalazi poznato uzgajalište školjkaša, možda bi bilo zgodno da gospodin Pribičević na Tekkin meni uvrsti nigiri s kamenicama.
Prelazak Saše Pribičevića u rovinjsku Tekku u restoranskim krugovima ima otprilike sličnu težinu kao kad bi Marko Livaja došao u Dinamo.