U prizemlju zagrebačkog hotela Sheraton već neko vrijeme traju radovi. Sheraton, koji nikad nije imao jasnu gastronomsku definiciju, napokon dobiva ozbiljan i žanrovski precizno definiran restoran.
Riječ je o talijanskom restoranu Tomasino, koji bi se trebao otvoriti za četiri ili pet tjedana. Izbor žanra je logičan: premda je talijanska hrana najpopularnija na svijetu, Zagrebu kronično nedostaju talijanski restorani.
Projekt Tomasino priprema ekipa domaćih kuhara na čelu s Maistrinom glavnim chefom Jeffreyem Vellom. Posebno je zanimljivo da će u Tomasinu kuhati Ivica Štruml. Ivica Štruml jedan je od najvažnijih hrvatskih chefova s kraja devedesetih i početka dvijetisućitih godina. Gospodin Štruml vrhunski je profesionalac koji je svojedobno bio glavni chef Esplanade, iz koje je prešao u Palace. Zadnjih je godina radio kao korporacijski chef.
Štrumlov povratak na restoransku scenu sjajna je vijest za zagrebačku i hrvatsku gastronomiju.