Jellyfish na Kvatriću, u prostoriji bivšeg Kvaka, otvorili su veterani hrvatske clubbing scene, Ivan Klepić i Tomislav Sulić, koji su zadnjih godina radili u hvarskom klubu Carpe Diem. Stoga je logično što je i ponuda hrane u ovom cocktail/streetfood baru zasad prilagođena clubbingu.
Jellyfish, naime, trenutno nudi samo četiri sushi seta (širi bi jelovnik trebao postati dostupan u veljači). Plate sushija prodaju se po cijenama od 99, 220, 236 i čak 700 kuna za set s ukupno 56 zalogaja. Ovaj način prodaje sushija, a osobito ultramaxijumbo plata od 56 komada za 700 kuna, jasno govori o orijentaciji prema klupskim gostima, koji žele ponešto grickati uz bocu votke ili gina na stolu.
Sushi se u Jellyfishu radi u različitim formatima, od nigirija do raznih rolica, ali sa samo tri glavna sastojka: tunom, lososom i sabljarkom. Tu su još i vegetarijanske opcije.
Vinska karta začuđujuće je korektna (Fakin, St.Hills, Galić, Šember…) dok je šampanjska klupski dosadna: ljudi valjda poznaju tipične klupske goste. Pivska je karta limitirana na Carlsbergove etikete. Prostor je uređen pristojno, ali pomalo bezlično, s ponešto vidljivih elemenata starog Kvaka i Kvakove pizzerije.