Igor Čimbur, sin Slobodana Čimbura, jednog od najzaslužnijih veterana zagrebačke i hrvatske restoranske industrije, uskoro otvara restoran B35, u dvorištu očeva Baltazara na zagrebačkoj Novoj Vesi. B35 zamišljen je kao kombinacija bistroa, fine dininga i barskog prostora, a ime dolazi od 35. godišnjice Baltazara, sredinom 2000-tih svakako najuspješnijeg zagrebačkog restorana. Osobito je zanimljivo da će glavni barmen u B35 biti Roman Rabik, mladi Zagrepčanin, koji je reputaciju stekao u Noelu. Rabik je napustio Noel negdje uoči Božića. Neko je vrijeme navodno pregovarao s Dubravkinim putom, da bi se naposljetku dogovorio s obitelji Čimbur.
https://www.instagram.com/p/BRT9WnFh159/?taken-by=cimbi12
Glavni kuhar u B35 bit će Filip Popović, koji je godinama bio sous chef Tomislavu Gretiću u restoranu Wine Vault u rovinjskom hotelu Monte Moulini, da bi se u travnju lanjske godine pridružio timu Andreja Barbierija , dok je Barbieri još radio u opatijskoj Bevandi. Otvaranje B35 još je jedan dokaz sve snažnije konkurencije na zagrebačkoj restoranskoj i barskoj sceni.
https://www.instagram.com/p/BRVgShgh7pf/?taken-by=cimbi12