Zagrebački Noel među prvima u Zagrebu i Hrvatskoj uveo je tipičan zapadnjački sustav dnevnih jelovnika za ručak. Jelovnik za ručak košta 190 kuna i sastoji se od couverta, dvije opcije za predjelo, dvije za glavno jelo i dvije za desert. U utorak su se za predjelo kuhale juha od čičoka sa souffleom od gusjih jetara i sporo poširano jaje s krumpirom i špinatom. Kao glavno jelo Noelova je kuhinja pripremala teleću piccatu s raguom od rajčice i tagliolinima, te lososov file u umaku od vrganja s gnudima, da bi na kraju objeda gosti mogli birati između panna cotte s kruškom i deserta od komorača, naranče i čokolade. Meni za ručak zaista jest dnevni, jer se mijenja svaki dan, a ni jedno od slanih jela ne nalazi se na Noelovom a la carte jelovniku. U utorak za ručak Noel je bio pun. Za srijedu već imaju stotinjak rezervacija i u dnevnom i u večernjem terminu, dok je Krugova večera u četvrtak odavno rasprodana. Ljudi ozbiljno i profesionalno rade.