Na vrhu tanjura, na bogatoj pjeni od parmezana, položena je hrskava koža brancina. Toliko hrskava da bi zvukom koji izaziva u ustima mogla reklamirati čips. Ispod pjene i brancinova čipsa nalaze se nježne sočne fete filea od brancina, u umaku od rajčice, s tjesteninom punjenom basom. Ovo komplicirano jelo dosad je najzahtjevniji proizvod kuhinje jednog od najinteligentnije vođenih zagrebačkih bistroa.
Timu Borne Janeša, vlasnika Ducka i Pod zidom, uskoro se 2. studenog pridružuje pametni i talentirani chef Teo Ivanišević, koji upravo broji posljednje dane u Bistrou Apetit. Janeš i Ivanišević nastavit će artikukirati prilično jedinstveni koncept Pod zidom: riječ je o ambicioznom kuhanju koje ne smije biti skupo za gosta. Pa tako degustacijski meni od šest slijedova, sa šest vina, košta 390 kuna, a posebni meniji, poput onog posvećenog Noći vještica, stoji svega 200 kuna.
Koncept ambiciozne hrane s prihvatljivim cijenama uvijek je riskantan. Pod zidom se unatrag godinu dana suočavao sa značajnim oscilacijama u kvaliteti izvedbe. Sada nam se čini da se kuhanje standardiziralo, što uz vrlo dobru vinsku kartu, s ponešto neobičnih i uzbudljivih vina, čini Pod zidom jednim od najprivlačnijih zagrebačkih bistroa.