U proljeće ove godine žestoko smo nahvalili zagrebački Time, gdje se u ono vrijeme tek bio etablirao chef konzultant Marin Rendić. Time u travnju 2016. godine bio je fusion sushi restoran s nekoliko uspjelih jela poput gyoza, i s nekoliko manje uspjelih, poput zelenog currya s piletinom. Sushi je izgledao jako dobro, dok je izvrsni carpaccio od zubaca bio tek u probnoj fazi. U međuvremenu Time je postao jedan od najpopularnijih zagrebačkih restorana, ujedno i prvi koji se ozbiljno bavi food entertainmentom.

Time krajem tjedna radi do duboko u noć i uvijek je pun. Sama hrana i dalje je jako fina. Miso juha je standardno ok, s lijepo svilenkastim tofuom. Nigiriji s jeguljom i otorom takodjer su vrlo dobri. Sashimi od masne tune izgledao je uzorno, i imao donekle propisnu teksturu (ok, nije se topio na jeziku), ali je bio ponešto deficitaran u okusu. Vinska lista je mala, vezana uz samo jednog uvoznika, i ne odveć inspirativna, osim briljantnog suhog rizlinga Dr. Burklin Wolfa iz 2013. godine, koji je zaostao iz starih zaliha.
Time
Petrinjska 7, Zagreb
HRANA -4/5 AMBIJENT +4/5 POSLUGA -4/5
Sve kreditne kartice