Los Aromos je cabernet sauvignon koji dolazi iz istoimenog argentinskog vinograda posađenog na oko 970 metara nadmorske visine. Los Aromos pripada brandu Terrazas de los Andes, koji opet pripada Moët & Hennessyu. Los Aromos iz 2011. izvrsno vino snažne svježine, moćne kičme i čistih, vrlo intenzivnih voćnih mirisa kušali smo uz uobičajeno finu raskošnu janjetinu na večeri vina iz Novog svijeta, održanoj i utorak u Noelu. Osim Los Aromosa, zagrebačka Miva predstavila je još nekoliko uglednih brandova iz LVMH portfolia, poput novozelandskog Cloudy Baya i australskog Cape Mentellea.
Chef Goran Kočiš i sommelier Ivan Jug pripremili su jjoš jedan od menija optimalno prilagođenih vinima, pa se uz cuvee semillona i sauvignona lijepo složio tanjur s kozicama: kombinacija salate i tartara od gambera ostavila je osobito dobar dojam, kao i sladoled od dondola, poslužen kao couvert. Zdjelice s raguom od fazana i zapečenim pireom od celera takodjer su uvjerljivo potvrdile visoku reputaciju Noelove kuhinje. Poslije večere gosti su se spustili u podrum, gdje su u između stolnog nogometa, komora za odležavanje steakova i bezbroj buteljki ozbiljnih i starih vina, mogli użivati u strastvenom, na trenutku virtuoznom nastupu Oridano Gypsy Jazz Banda.