S Reddita se ovih dana po društvenim mrežama proširio još jedan video neuspješnog sabragea. Ova tehnika otvaranja šampanjca sabljom, srećom gotovo izumrla u vinskim običajima, zaslužna je za milijun videa sa failovima.
Video s Reddita izdvaja se po tome što je njegov glavni akter Michael Minnillo, voditelj legendarnog kalifornijskog restorana French Laundry, mjesto radnje je kuhinja French Laundryja na čije je preuređenje chef Thomas Keller prije dvije godine potrošio više od 10 milijuna dolara, a uništen je nabukodonosor, boca od 15 litara Billecart-Salmona čija se cijena procjenjuje na oko 2000 dolara.
Minillo na videu prvo pokušava otvoriti šampanjac sabljom, pokazujući komično lošu tehniku, a kad nije uspio postao je nestrpljiv i naprosto opalio par puta sabljom po grlu boce, od čega je divovska boca eksplodirala. Kuhinju od 10 milijuna dolara, na opće oduševljenje svih prisutnih, potopio je tsunami Billecarta… Najbolje zapravo da pogledate sami.
https://www.reddit.com/r/wine/comments/abjv9x/french_laundry_disinfecting_their_kitchen_floors/